bamo white

Technológia és biztonság

Header → rs-module-wrap

Az akkumulátor-gyártás és a katódanyag-gyártás két teljesen különböző gyártási folyamat. A Bamo Technology-nál kizárólag a katódanyag előállításával foglalkozunk.

A gyártási folyamatot tekintve kétféle anyag kerül összekeverésre, mely egy elektromos kemencén jut át, az így keletkezett katódanyag nem minősül veszélyes anyagnak. A gyártás egyik alapanyaga a nikkel, a mangán és a kobalt keveréke (homogén fémoxid) – amely bekevert állapotban érkezik Magyarországra – a másik alapanyag pedig a lítiumsó, amely szállítására és tárolására kiemelt figyelmet fordítunk a felhasználás során. A környezet, a helyi föld, víz és levegőt védelmére kiemelt figyelmet fordítunk. Az anyagokat zárt láncban, biztonságos környezetben használjuk fel. Nem kerül használatra semmilyen oldószer, sav vagy lúg. A gyárban a legmodernebb biztonsági rendszerek, szűrők, védőfelszerelések állnak majd rendelkezésre.

Cél, hogy a hatályos magyar jogszabályokat – amely az európainál jóval szigorúbb – és működési előírásokat betartva működjünk. A világ legfejlettebb és legmodernebb gyártási technológiáját alkalmazzuk, ez a garancia arra, hogy nincs valódi kockázata a katódanyag-gyártásnak.Cathode_factory_birdview_2024Mar_re

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

2024 – BAMO Technology Kft. – All rights reserved.