bamo white

Rólunk

div.fl-col-content

A Bamo Technology-nál – a 2002-ben alapított Huayou Cobalt cégcsoport tagjaként – több, mint 20 éve foglalkoznunk katódanyag-gyártással. Vállalatunk az európai piacra lépésének első állomásaként, a csúcstechnológiára és környezettudatos gondolkodásra épülő gyárunkat Magyarországon, azon belül Ács térségében építi fel a következő évek során.

div.fl-col-content-1

A fejlett folyamattervezés és karbonsemleges gyártási technológia, valamint a környezettudatos szemlélet zöld, fenntartható és magas színvonalú termelést tesz majd lehetővé, amely 2026-ban indulhat el.

A környezetbarát módon készített, magas nikkeltartalmú katódanyagokat többek között a BMW vagy a Volkswagen elektromos autóihoz használják majd fel a világ meghatározó akkumulátorgyártói.

div.fl-col-content

A vállalat elkötelezett, hogy a magas szintű minőség és környezetvédelem mellett hozzáadott értéket teremtsen Ács és környékének lakói számára. Jelentősen hozzájárulunk a helyi gazdasági és társadalmi fejlődéshez, és mintegy 900 új munkahelyet teremtünk majd a település vonzáskörzetében.

div.fl-col-content-1

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

2024 – BAMO Technology Kft. – All rights reserved.