bamo white

Elkészült Ács új, modern játszótere

Átadtuk az ácsi Fáy András utcában azt a játszóteret, amelynek megépítését mintegy 20 millió forinttal támogatta a BAMO Technology Hungary.

 

Többek között négytornyos mászóvár, drótkötélpálya, kosárlabdapalánk, homokozó, dombcsúszda és focikapu is helyet kapott Ács új, modern játszóterén, a Fáy András utcában.

A létesítményt és a hozzá vezető járdát szerdán avatta fel Czunyiné dr. Bertalan Judit, a térség országgyűlési képviselője, dr. Szentirmai István, Ács polgármestere, Sun Jun, a BAMO Technology Hungary Kft. vezérigazgatója, valamint Molnárné dr. Taár Izabella járási hivatalvezető.

Cégünk az új ácsi játszótér kialakítását mintegy 20 millió forinttal támogatta. Ez a felajánlás is mutatja: elkötelezettek vagyunk abban, hogy a helyi közösség aktív, hasznos tagjaivá váljunk, és hogy hozzáadott értéket teremtsünk Ács és a környék lakói számára” – hangsúlyozta beszédében Sun Jun, a cég vezérigazgatója.

dr. Szentirmai István polgármester úgy fogalmazott: „a gyerekeknek nyújtott segítség olyan befektetés, amely hosszú távon gazdagítja a várost”, Czunyiné dr. Bertalan Judit, a térség országgyűlési képviselője pedig kiemelte: „ha a BAMO fejlődik, Ács is fejlődik”.